HTML

Keep cool but care

Mértékkel amerikomán reformkori kisbirtokos kiéli malíciózus hajlamait.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egy magyar puccs

2007.04.01. 10:49 Tokfalvi

Hungarians occupy the lowest level of brute existence," Francis Ferdinand declared--" the wild swine by comparison exhibits refinement and nobility--

Miközben Kóka megválasztásán csámcsog a művelt közönség, a Felvidéken megpuccsolták Bugár Bélát, az egyik legintelligensebb magyar politikust, aki nélkül nem működhetett volna nyolc évig a régió legsikeresebb kormánya, és aki - páratlan módon - szlovák szavazatokat szerzett az összességében konzervatív-liberális magyar pártnak. A szlovákiai magyar sajtó adott tényként tartja számon, hogy a váratlanul fellépő és "hatalmas meglepetésre" a szavazatok többségét megszerző Csáky Pál Duray embere, Duray viszont köztudomásúlag Orbán embere. Ha nem is vették észre, amikor Orbánt simán leficózta Bugár ("a Smer ugyanazt képviseli, mint a Fidesz"), az talán már feltűnt, amikor a novemberi Fidesz-kongresszuson volt mersze a rosszak mellett jót is mondani a Gyurcsány-kormányról ("a reménykeltően induló Szülőföld Alap"), és a hideg polgárháború kellős közepén kiegyezést sürgetett, meglévő példára hivatkozva. Ásó, kapa, nagyharang.

+ precedens, hogy mégis meg lehet csinálni.

Szólj hozzá!

Címkék: bugár béla duray miklós határon túli magyar politika

A bejegyzés trackback címe:

https://konzlib.blog.hu/api/trackback/id/tr3153212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása